Menuer

Menu 1

Forretter
Pestobagt torsk på plukket salat m. marinerede gambasrejer
Tarteletter m. høns i asparges
Svampesuppe m. timian & hvidløg

Hovedretter
Kalvesteg m. waldorffsalat & tyttebær
Gammeldags flæskesteg m. rødkål
Oksegrydesteg m. glaserede løg

Desserter
Vanillieisrand m. lun jordbærsauce
Brownies m. is
Frugtsalat m. råcreme

3 retter 280,-
2 retter 230,-
1 ret 180,-

Menu 2

Forretter
Lakseroulade i Noritang m. marinerede rejer
Spicy hønsesalat m. ristet coppa
Fyldt Rødspættefilet med Persillemayo

Hovedretter
Helstegt oksefilet m. pebersauce
Urtebagt svinemørbrad m. sennepssauce
Rosastegt Kalvetyksteg med Svampesauce

Desserter
Hjemmelavet islagkage ala Moster Oda
Nøddekage m. amaretto & brombær
Hindbærtærte m. marcipan & rørt is

3 retter 320,-
2 retter 255,-
1 ret 200,-

Menu 3

Forretter
Honningglaseret røget laks med urter
Kurv af sprødstegt parmaskinke m. marineret Salat
Flødelegeret suppe af rodfrugter m. årstidens fisk

Hovedretter
Rosastegt kalvefilet m. flødeestragonsauce
Rødvinsglaceret sprængt andebryst m. peberrodssauce
Hvidløgsmarineret lammeculotte m. rosmarin

Desserter
Gateau Marcel m. vanilleis
Creme Bruleé m. friske bær
Appelsin/mandelkage med rørt Is

3 retter 340,-
2 retter 280,-
1 ret 220,-

Menu 4

Forretter
Laksetatar med Urter & Dijon
Ærtesuppe med Jomfruhummer
Bresolaroulade med Marscapone & Basilikum

Hovedretter
Helstegt Oksemørbrad med Trøffelsky
Hjortefilet med Kantarelsauce
Lammefilet med Persille Glace

Desserter
Små Pandekager med Nøddeis
Fragilité med Nougatcreme & friske Bær
Hvid & Mørk Chokolade Panna Cotta med Gelé

3 retter 410,-
2 retter 355,-
1 ret 290,-

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os