Menuer
Menu 1
Forretter
Pestobagt torsk på plukket salat m. marinerede gambasrejer
Tarteletter m. høns i asparges
Svampesuppe m. timian & hvidløg
Hovedretter
Kalvesteg m. waldorffsalat & tyttebær
Gammeldags flæskesteg m. rødkål
Oksegrydesteg m. glaserede løg
Desserter
Vanillieisrand m. lun jordbærsauce
Brownies m. is
Frugtsalat m. råcreme
Menu 2
Forretter
Lakseroulade i Noritang m. marinerede rejer
Spicy hønsesalat m. ristet coppa
Fyldt Rødspættefilet med Persillemayo
Hovedretter
Helstegt oksefilet m. pebersauce
Urtebagt svinemørbrad m. sennepssauce
Rosastegt Kalvetyksteg med Svampesauce
Desserter
Hjemmelavet islagkage ala Moster Oda
Nøddekage m. amaretto & brombær
Hindbærtærte m. marcipan & rørt is
Menu 3
Forretter
Honningglaseret røget laks med urter
Kurv af sprødstegt parmaskinke m. marineret Salat
Flødelegeret suppe af rodfrugter m. årstidens fisk
Hovedretter
Rosastegt kalvefilet m. flødeestragonsauce
Rødvinsglaceret sprængt andebryst m. peberrodssauce
Hvidløgsmarineret lammeculotte m. rosmarin
Desserter
Gateau Marcel m. vanilleis
Creme Bruleé m. friske bær
Appelsin/mandelkage med rørt Is
Menu 4
Forretter
Laksetatar med Urter & Dijon
Ærtesuppe med Jomfruhummer
Bresolaroulade med Marscapone & Basilikum
Hovedretter
Helstegt Oksemørbrad med Trøffelsky
Hjortefilet med Kantarelsauce
Lammefilet med Persille Glace
Desserter
Små Pandekager med Nøddeis
Fragilité med Nougatcreme & friske Bær
Hvid & Mørk Chokolade Panna Cotta med Gelé